Judo Trænere

I judo råder vi over nogle højtgraduerede og særdeles kompetente trænere.JudotrænereLars Maagaard, 6. dan
Tidligere kæmper på elite-plan. Nuværende underviser på eliteplan og med international judo uddannelse. Ejer af http://www.judoimprove.dk/


Michael Carstens, 3. dan
Tidligere kæmper på elite-plan, med et fantastisk godt øje for judosporten, er meget vidende omkring alle aspekter i sporten, selv de små detaljer. Michael træner i øjeblikket voksne. Ikke to trænings-sessions er ens med Michael.


Beatrice Ranzato, 3. dan
Nordisk mester i 2022. Tidligere 3. plads i Italien.


Martin Segerberg, 2. dan
Aktiv kæmper på landsplan. Reagerende danmarksmester (-81 kg, 2023), 3. plads 2021 samt 1. plads i veteranklassen 3 år i træk (2021-2023). Er træneruddannet gennem DJU.


Anders Bjørk, 1. dan
Aktiv kæmper på landsplan. Træner både voksne og børn og med yderst flot teknik.
Henrik Melgaard, 1. dan
Begynderbørn og videregående børn har rigtig stor glæde af Henriks evner som træner. Selvom han er en teknisk dygtig træner, selv på voksenniveau, er det børnene som får glæde af hans judo-mæssige egenskaber. Henrik har selv en judo-søn på holdet for videregående børn.


Tina Segerberg, 1. dan
Teknisk dygtig kæmper med lang erfaring indenfor undervisning. Er træneruddannet gennem DJU.

Stig
Stig Jacobsen, 1. dan
Stig har en lang karriere bag sig, som judotræner, og er “headhunted” til LJJ. En kapacitet vi er rigtig glade for at have i klubben 🙂
Stig er fast træner på tirsdagens voksenhold, som spænder lige fra begyndertræning til graduerings- og kamptræning. Stig har en stor skuffe fyldt med sjove og meget brugbare teknikker.