Klubben

 

Hvem er vi

Lyngby Judo & Ju-Jutsu Klub har eksisteret siden 1982 og og var fra starten en ren Ju-Jutsu klub. I 2003 kom judo til, og klubben har siden kunnet tilbyde begge sportsgrene. Vi er ca. 150 medlemmer (2023), fordelt på både voksne, børn, mænd og kvinder. 

 

Hvad kan vi tilbyde

Lyngby Judo & Ju-Jutsu Klub (LJJ) er én af landets største judo/ju-jutsu klubber, og vi tilbyder undervisning i begge sportsgrene, ud fra mottoet: “der skal være plads til alle”. Vi råder over en stor stab af forbundsuddannede instruktører og lægger vægt på, at vi er i klubben for at have det sjovt, og samtidig få godt med sved på panden 🙂

Er man er medlem af LJJ, kan man, via sit medlemsskab, dyrke både judo og ju-jutsu, som man nu har tid og lyst til på tværs af alle hold. Dog skal man ved tilmelding her vælge hold hvorigennem betalingen forbundslicens (jule eller ju-jutsu) foregår. Denne licens skal man bruge når man graduere, og såfremt man vil stille op i turneringer. Skulle man ønske, at graduere i begge sportsgrene, kan man tegne yderligere en licens.

 

Faciliteter

Udover en fremragende dojo på næsten 150 m2 med affjedret gulv (formegentlig det bedste i Danmark!) har klubben også et klubrum/forrum, hvor man kan sidde og se på træningen, og nyde en kop kaffe. Som medlem af Lyngby Judo & Ju-Jutsu Klub har vi i Lundtoftehallen samtidig adgang til gode omklædnings- og badefaciliteter, sauna, samt simpelt simpelt vægttræningslokale.

Dojoen er vores træningrum. Den er belagt med tynde madrasser og selve gulvet er affjedret for at gøre det mere behageligt at træne faldteknikker og kast.

Billede: Vores dojo med faste måtter, dvs. de fjernes kun ved rengøring.