Klubben

Hvem er vi

Lyngby Judo & Ju-Jutsu Klub har eksisteret siden 1982 og og var fra starten en ren Ju-Jutsu klub.
I 2003 kom judo til, og klubben har siden kunnet tilbyde begge sportsgrene.
Vi er ca. 160 medlemmer (2015), fordelt på både voksne og børn, af begge køn.
Judo kan man dyrke fra 3 år og opefter, og ju-jutsu kan dyrkes fra 10 år og opefter.

 

Hvad kan vi tilbyde

LJJ er én af landets største judo/ju-jutsu klubber, og vi tilbyder undervisning i begge sportsgrene, ud fra mottoet: “der skal være plads til alle”.
Vi råder over en stor stab af forbundsuddannede instruktører, og lægger vægt på, at vi er i klubben for at have det sjovt, og samtidig få godt med sved på panden 🙂

Er man er medlem af LJJ, kan man, via sit medlemsskab, dyrke både judo og ju-jutsu, som man nu har tid og lyst til.
Når man udfylder indmeldelsesblanketten, som ligger online på denne hjemmeside, skal man vælge om judo eller ju-jutsu skal være den primære sport. Den valgte sport får man automatisk forbundslicens til. Denne licens skal man bruge når man graduere, og såfremt man vil stille op i turneringer.
Skulle man ønske, at graduere i begge sportsgrene, kan man tegne yderligere en licens.

 

Faciliteter

Udover en fremragende dojo på næsten 150 m2, har klubben også et klubrum/forrum, hvor man kan sidde og se på træningen, og nyde en kop kaffe. Som medlem af Lyngby Judo & Ju-Jutsu Klub har vi i Lundtoftehallen samtidig adgang til moderne vægttræningslokale, omklædnings- og badefaciliteter samt sauna.

Dojoen er vores træningrum. Den er belagt med tynde madrasser og selve gulvet er affjedret for at gøre det mere behageligt at træne faldteknikker og kast.