Medlemsskab

Nyt betalings system i Lyngby Judo og Ju-Jutsu klub

Vi har fået nyt betalingssystem i LJJ. Det betyder at betalinger Fremover kommer til at foregå automatisk. 

For at systemet kan fungere, kræver det at alle nye medlemmer opretter en profil i LJJ – tryk på knappen til højre –Opret profil i LJJ.

Når du har trykket Tilmeld, får du en mail fra LJJ med en adgangskode som du skal bruge når du har trykket Vælg hold nedenfor.

Har du tidligere været medlem, skal du blot indtaste din e-mail adresse, og trykke på Glemt kode.  Denne kode skal du bruge når du har trykket Vælg Hold neden for.

Nu skal du vælge det hold du ønsker at du eller dit barn skal være medlem af og logge-in med dit brugernavn og adgangskode som du fik da du oprettede en profil. Tryk på Vælg og log ind med den kode du har fået på mail

Indtast dine betalingsoplysninger, godkend dine oplysninger,  accepter handels betingelserne og gennemfør betalingen

Du modtager nu en velkomst mail fra LJJ, som angiver at du har betalt for den kommende sæson på det hold du har valgt, og dermed også har accepteret abonnements betingelserne. Herefter trækkes den halvårlige abonnements betaling  automatisk – lige som hvis betalingen var tilmeldt betalingsservice.

Har du spørgsmål eller andet til medlemskaberne er du velkommen til at ringe eller skrive til Ida på 29666848 eller skrive på idaferlov@yahoo.com.