Club GEAR

Vi er super glad for at kunne præsenterer GOD KVALITET klub trøjer og t-shirts. Størrelser kan prøves i dojoen (skabet til længst til højre). Videre, der er mulighed for at bestille judo-gier med 25% rabat og tilkøb af LJJ bryst logo.

Deadline for bestilling er Lørdag, marts 25 2023 ved midnat (for denne omgang)

Se flere detaljer på Få dit klub gear. Noter den 10% discount kode vi har på alle ordre du selv laver fra IPPON GEAR

Vi ses på måtten!

***

We have the opportunity to offer AWESEOME club gear. Hoodies and t-shirts, size samples in the dojo, closset to the far right. Further, option to order gis at 25% discount and option to add LJJ logo. 

Deadline is Saturday March 25 at midnight, so make your order now!! More details at Get your club gear. Notice the 10% discount code we have on all orders by you at IPPON GEAR

See you on the mat!