LJJ flytter tilbage til Lundtoftehallen!!

Fra på mandag den 2. marts foregår træningen igen i lundtoftehallen. Vi træner samme tider som nu, og arbejder på at få genetableret tirsdagsholdet hurtigst muligt 🙂

Flytningen foregår på søndag den 1. marts klokken 11 og hjælpende hænder er meget velkomne. Vi mødes i Virumhallen, fylder flyttebilen, kører til lundtoftehallen, tømmer bilen igen og lægger måtter på plads, så vi er klar til mandag!!

Hilsen

Ida

From Monday 2nd of March, the practice in LJJ will take place in Lundtoftehallen again. The practice schedule will be the same as now, and we are working to re-stablish practice tuesdays.

Sunday the 1st of March at 11AM. we will have to move mats and all of our other stuff, and helping hands would be very welcome. we will meet in Virum hallerne, load the mats and all of our other things into a van. We will then go to Lundtoftehallen and unload the truck and lay the mats, so that we are ready for practice in Lundtoftehallen 2nd of March!!

Regards

Ida