Så starter træningen igen!

Lundtoftehallen er under renovering, hvilket betyder at vi i en periode skal træne i opvarmningshallen i VIRUMHALLERNE, Geel Plads 40, 2830 Virum. Opvarmningshallen ligger til højre for indgangen – helt nede for enden af gangen.

Måtterne bliver først transporteret derned i starten af ugen, så træningen påbegyndes først på onsdag den 14 august for Judo, og i uge 34 for Ju-Jutsu.

Lokalet bruges også af andre klubber, hvilket betyder, at der onsdag skal fjernes måtter, som skal lægges igen om fredagen. Det betyder at Judo skal regne med lidt ekstra træning onsdag aften når måtterne skal fjernes, og at Judo videregående fredag, skal regne med at komme lidt tidligere og lægge måtter.

Jeg ser med glæde at en masse har været inde og oprettet en ny profil, og nogle undrer sig over nu at have 2 profiler – det bliver ordnet i næste uge.

Jeg kan også se at mange endnu mangler at tegne abonnement på et hold – det ville være skønt hvis i også gør det – med jeres nye profil.

Vel mødt  i Virumhallerne fra på onsdag den 14. august.