Der trænes på fuld damp

Så er alle judo og ju-jutsu-hold i fuld gang efter sommerpausen. Lige fra Tumlinge til seniorhold.
Selvom den nye skolereform, med længere skoledage, har sat sine tydelige små spor på tidlige hverdags-børnehold, ser det generelt fornuftigt ud.Billederne her er fra træning af judo videregående børn, som har fin belægning på de fleste træningspas.
Traeninguge38
Traeninguge38-14 Dog vil vi gerne reklamere lidt for mandagens judotræning for videregående/kamp børn. Her er plads til lidt flere gæve hoveder, som har lyst til at lære judo på et højt teknisk niveau. Træner på dette hold er vores David Meich.
Selvom undervisningen foregår på engelsk, skal man ikke lade sig afskrække, da der er mange på holdet som gerne vil oversætte og hjælpe. Og efter nogen tid, bliver man faktisk skrap til sproget 😉