Judograduering og sæsonafslutning på lørdag

Som det sikker er de fleste judoka’er bekendt, afholder vi den årlige børne-sommergraduering og sæsonafslutning på lørdag d. 14. juni.Vi starter lidt tidligt i år, da vor Kamiza (graduerings-dommer), Steen Thomsen, skal gå kl. 13.30 på lørdag.Programmet for dagen ser således ud:Kl. 9.00-10.30: Tumlingebørn
Kl. 10.30-12.00: Begynderbørn
Kl. 12.00-13.30: Videregående børn
Gradueringstraening1
Gradueringstraening2

OGoshi’en skal sidde lige i øjet 😉

Når de enkelte hold er færdige, byder LJJ på pølser og sodavand i cafeteriet, så vi kan få sagt farvel, god sommer og på gensyn til alle.Kl. 17.30 inviteres til judo gradueringsfest, så vi kan fejre den nye bæltefarve.
Du har tidligere modtaget en mail med invitation. Skynd dig at melde dig til 🙂
Sidste frist er torsdag d. 12. juni.Efter sommerferien starter vi blødt op:Videregående/kamphold-børn samt voksentræning starter i uge 33, og Tumlingehold og begynderbørn starter i uge 36.