Fire Guldmedaljer til Lyngby ved Sjællandsmesterskaberne i judo

Lørdag d. 26. april afholdt Dansk Judounion Sjællandsmesterskab i Helsingør og her fik Lyngby Judoklub fire guldmedaljer, en sølv og en bronzemedalje i både voksen- og børnerækkerne.

De fire nye sjællandsmestre fra Lyngby er Hjalte Bonafede og Sofie Bengtssen i børne- og ungdomsrækken, og i voksenrækken Henrik Melgaard og Martin Stampe Thomsen.  Sølvmedaljen gik til Freja Pedersen.

Hjalte på kun 8 år klarede sine kampe flot, og vandt over en række drenge i en større vægtklasse. Sofie Bengtssen på 14 år kæmpede nogle hårde kampe, men vandt overbevisende.

I voksenrækkerne blev Xenia Jørgensen dagens overraskelse. Hun stillede op i en vægtklasse for kvinder og fik guld, men den var så tyndt besat, at hun også kæmpede i en klasse for mænd over hendes egen vægtklasse og fik bronze for sin indsats mod de betydeligt større modstandere. Til daglig tager Xenia sig af kamptræningen for børn og unge, og her fik hun bevist for de yngre klubmedlemmer, at hun har meget at lære fra sig. Martin Stampe stillede også op i en åben klasse, hvilket vil sige, at alle vægtklasser kæmper på tværs med hinanden. Her vandt han en flot sølvmedalje.

Judoklubben holder til i egen dojo i Lundtoftehallen, man kan læse mere på www.ljj.dk om Lyngby Judo og Ju-Jutsu Klubs kampresultater og træning.

SM-14