Judo Trænere

Både på Judo og Ju-Jutsu-siden råder vi over nogle meget dygtige, højtgraduerede og særdeles kompetente trænere.

Judotrænere

 

Thomas Bengtsen, 2.dan
Thomas startede judoafdelingen i LJJ i 2003, og har siden teenageårene dyrket judo på højt plan.
En god inspiration for såvel børn som voksne.
-Med motto’er som “Der skal være plads til os alle”, og “Vi er her for at have det sjovt” har han det store overblik i judo-afdelingen. Blev i 2011 kåret som Årets Træner af Judo Danmark.
Thomas er siddende formand for DJU.
Michael Carstens, 2. dan
Tidligere kæmper på elite-plan, med et fantastisk godt øje for judosporten, er meget vidende omkring alle aspekter i sporten, selv de små detaljer. Michael træner i øjeblikket voksne. Ikke to trænings-sessions er ens med Michael.
Michael er tillige certificeret censor ved judo-gradueringer, og er formand for DJU’s stævneudvalg.
Steen Thomsen, 3. dan
Vi er heldige at have Steen i klubben. Han har holdt en lille pause med træner-gerningen i Lyngby, men er nu tilbage. Steen træner voksne, er altid velforberedt, og med sine usædvanlig gode pædagogiske evner, formår han at gøre enhver session levende, spændende og sjov. Og man er, med statsgaranti, altid “godt brugt” efter en træning med Steen ved roret 🙂
Xenia Jørgensen, 1. kyu
Xenia holder en lille pause fra trænergerningen, da hun er rejst til Canada i en længere periode. Vi glæder os til, at hun kommer tilbage.
Xenia er, trods sin unge alder, et naturtalent både som judokæmper og som træner. Selvom børnene har respekt for hende, er hun samtidig højt elsket af dem, og en uvurderlig støtte for børnene når de skal i kamp. Er træneruddannet gennem DJU.
Henrik Melgaard, 1. dan
Begynderbørn og videregående børn har rigtig stor glæde af Henriks evner som træner. Selvom han er en teknisk dygtig træner, selv på voksenniveau, er det børnene som får glæde af hans judo-mæssige egenskaber. Henrik har selv en judo-søn på holdet for videregående børn.
Henrik var dansk mester i 2016 🙂
Stig Stig Jacobsen, 1. dan
Stig har en lang karriere bag sig, som judotræner, og er “headhunted” til LJJ. En kapacitet vi er rigtig glade for at have i klubben 🙂
Stig er fast træner på tirsdagens voksenhold, som spænder lige fra begyndertræning til graduerings- og kamptræning. Stig har en stor skuffe fyldt med sjove og meget brugbare teknikker…
IMG_1316-1 Eric Bredel, 1. dan
Eric er franskmand, og tidligere dygtig elitekæmper i Frankrig, hvor judo er en meget stor sport. Eric er en stor kapacitet, som primært træner videregående børn/kamptræning. I ny og næ kan vi få ham til at afløse på voksen judohold.
alexandre2 Alexandre Mathieu, 1. dan
-Og vores nyeste franskmand i klubben 🙂
Alexandre har haft en meget solid og imponerende judokarriere i Frankrig, og er derfor en usædvanlig dygtig og fit judokæmper, som vi kan lære meget af. Alexandre træder til på voksenholdet, når der er “hul i planlægningen”.
Det er en fornøjelse at være på måtten, når Alexandre deler ud af sin små tricks og store judoforståelse 🙂
Ida Ferlov, 2. kyu
Ida skal man ikke tage fejl af…-Hun har stor erfaring indenfor kampsport. Med sit sorte bælte i karate, er hun hurtig og adræt, -og har stor erfaring med at undervise, og hun kan sit judokram. Hun er ansvarlig for begge tumlingehold.
Niels Niels Otto, 2. kyu
Niels har haft sin gang i LJJ gennem mange år. Han er en rigtig dygtig kæmper, og har nu ansvaret for begynderbørn hver lørdag.
Niels er træneruddannet gennem DJU
Peter Peter Grandetoft, 1. dan
Peter har en fortid som træner i andre klubber, og kom til LJJ da JudoEkspressen i Bagsværd for nogle år siden lukkede.
Nu har judo begynderbørn om tirsdagen stor glæde af hans træneregenskaber, -og nyder den hårde, men givtige træning. Med sit gode blik for sporten, træder Peter også til, som coach ved turneringer.
 mads Mads Marholt, 2. kyu
Mads er flittig på måtten, og har gennem en del år trænet intensivt med de bedste trænere og kæmpere…
Er nu afløser på tumlinge- og andre børnehold.
Mads er træneruddannet gennem DJU.
William William Marholt, 3. kyu
William er meget flittig på måtten, til både træning og turneringer. Han er teknisk meget dygtig, og er nu, grundet travlhed med uddannelse, afløser på tumlinge og børnehold.
William er træneruddannet gennem DJU
Tobias Tobiasen, 1. dan
En travl hverdag har gjort, at vi kun kan bruge Tobias som reservetræner på børne- og voksenhold. Tobias har en fortid som dygtig judo-kæmper, og har bl.a. deltaget ved verdensmesterskaber i Sambo, som er en russisk judoform. Han er selvsagt en kapacitet, vi er glade for at have i baghånden. Tobias ses ofte som afløser på fredagens voksen begynder/fitnesshold.
IMG_1300-1 James Atkinson, 2. kyu
James kom til LJJ da JudoEkspressen lukkede.
Vi er glade for at have James, som træder til som afløser.
Som én af de få, træner James både judo og ju-jutsu i klubben.
martin2 Martin Stampe Thomsen, 2. kyu
Martin er bruger meget tid på måtten, og er også tit at finde til turneringer. Martin er en teknisk dygtig kæmper, og er afløser på børnehold. Martin er træneruddannet gennem DJU.
Kim Tosti, 1.kyu
Kim bruger vi primært som afløser.
Han har tidligere, med stor succes, trænet større børn til kamp.
Kim har trænet flittigt, og er tidligere turneringskæmper.
David Meisch, 3. dan
David skulle oprindelig kun være i DK til midten af 2013. Men skæbnen ville, at han nu har bosat sig i Danmark 🙂
David er tysker med A-trænerlicens, med stor pædagogisk forståelse. En fantastisk dygtig, alsidig og engageret træner med en masse spændende tricks i posen. Hans undervisningen foregår på engelsk, og han er elsket af alle børn og voksne. Træner både børn og voksne. David holder i øjeblikket en pause med trænergerningen.
Kasper Kasper Bengtsen, 2. kyu
Kasper har gået til judo det meste af sit liv, og udøver sin trænergerning på næsten alle børnehold. Kasper er træneruddannet gennem DJU.Kasper har meget travlt med sin uddannelse, og holder i øjeblikket en pause fra judo.
Sofie Sofie Bengtsen, 2. kyu
Sofie er en ung pige, men har stor judomæssig erfaring fra træning og turneringer. Hun er træneruddannet gennnem DJU, og har helt tag på børnene.
Sofie har for tiden travlt med sin skole, og holder derfor en pause fra judo.