Judo Trænere

Både på Judo og Ju-Jutsu-siden råder vi over nogle meget dygtige, højtgraduerede og særdeles kompetente trænere.

Judotrænere

 

Thomas Bengtsen, 2.dan
Thomas startede judoafdelingen i LJJ i 2003, og har siden teenageårene dyrket judo på højt plan.
En god inspiration for såvel børn som voksne.
-Med motto’er som “Der skal være plads til os alle”, og “Vi er her for at have det sjovt” har han det store overblik i judo-afdelingen. Blev i 2011 kåret som Årets Træner af Judo Danmark.
Thomas er siddende formand for DJU.
Michael Carstens, 2. dan
Tidligere kæmper på elite-plan, med et fantastisk godt øje for judosporten, er meget vidende omkring alle aspekter i sporten, selv de små detaljer. Michael træner i øjeblikket voksne. Ikke to trænings-sessions er ens med Michael.
Michael er tillige certificeret censor ved judo-gradueringer, og er formand for DJU’s stævneudvalg.
Steen Thomsen, 3. dan
Vi er heldige at have Steen i klubben. Steen træner voksne, er altid velforberedt, og med sine usædvanlig gode pædagogiske evner, formår han at gøre enhver session levende, spændende og sjov. Og man er, med statsgaranti, altid “godt brugt” efter en træning med Steen ved roret 🙂
Xenia Jørgensen, 1. kyu
Xenia er, trods sin unge alder, et naturtalent både som judokæmper og som træner. Selvom børnene har respekt for hende, er hun samtidig højt elsket af dem, og en uvurderlig støtte for børnene når de skal i kamp. Er træneruddannet gennem DJU.
Henrik Melgaard, 1. dan
Begynderbørn og videregående børn har rigtig stor glæde af Henriks evner som træner. Selvom han er en teknisk dygtig træner, selv på voksenniveau, er det børnene som får glæde af hans judo-mæssige egenskaber. Henrik har selv en judo-søn på holdet for videregående børn.
Stig Stig Jacobsen, 1. dan
Stig har en lang karriere bag sig, som judotræner, og er “headhunted” til LJJ. En kapacitet vi er rigtig glade for at have i klubben 🙂
Stig er fast træner på tirsdagens voksenhold, som spænder lige fra begyndertræning til graduerings- og kamptræning. Stig har en stor skuffe fyldt med sjove og meget brugbare teknikker…
IMG_1316-1 Eric Bredel, 3. dan
Eric er franskmand, og tidligere dygtig elitekæmper i Frankrig, hvor judo er en meget stor sport. Eric er en stor kapacitet, som primært træner videregående børn/kamptræning. I ny og næ kan vi få ham til at afløse på voksen judohold.
alexandre2 Alexandre Mathieu, 1. dan
-Og vores nyeste franskmand i klubben 🙂
Alexandre har haft en meget solid og imponerende judokarriere i Frankrig, og er derfor en usædvanlig dygtig og fit judokæmper, som vi kan lære meget af. Alexandre er fast træner på fredagsholdet, og træder desuden til på voksenholdet, når der er “hul i planlægningen”. 
Det er en fornøjelse at være på måtten, når Alexandre deler ud af sin små tricks og store judoforståelse 🙂
Ida Ferlov, 2. kyu
Ida skal man ikke tage fejl af…-Hun har stor erfaring indenfor kampsport. Med sit sorte bælte i karate, er hun hurtig og adræt, -og har stor erfaring med at undervise, og hun kan sit judokram. Hun er ansvarlig for begge tumlingehold.
 mads Mads Marholt, 2. kyu
Mads er flittig på måtten, og har gennem en del år trænet intensivt med de bedste trænere og kæmpere…
Er nu afløser på tumlinge- og andre børnehold.
Mads er træneruddannet gennem DJU.
Tobias Tobiasen, 1. dan
En travl hverdag har gjort, at vi kun kan bruge Tobias som reservetræner på børne- og voksenhold. Tobias har en fortid som dygtig judo-kæmper, og har bl.a. deltaget ved verdensmesterskaber i Sambo, som er en russisk judoform. Han er selvsagt en kapacitet, vi er glade for at have i baghånden. Tobias ses ofte som afløser på fredagens voksen begynder/fitnesshold.
IMG_1300-1 James Atkinson, 2. kyu
James kom til LJJ da JudoEkspressen lukkede.
Vi er glade for at have James, som træder til som afløser.
Som én af de få, træner James både judo og ju-jutsu i klubben.
Maria Frandsen er 4. Kyu.

Hun er det nyeste skud på stammen i trænerflokken, og hjælper til på de små børnehold om lørdagen.

David Meisch, 3. dan
David skulle oprindelig kun være i DK til midten af 2013. Men skæbnen ville, at han nu har bosat sig i Danmark 🙂
David er tysker med A-trænerlicens, med stor pædagogisk forståelse. En fantastisk dygtig, alsidig og engageret træner med en masse spændende tricks i posen. Hans undervisningen foregår på engelsk, og han er elsket af alle børn og voksne. Træner både børn og voksne. David holder i øjeblikket en pause med trænergerningen.