Prøv Ju-Jutsu

Prøv noget nyt…

Lyngby Judo & Ju-Jutsu Klub tilbyder Ju-Jutsu for alle, fra 10 år og opefter. Vi har børnehold som træner hver onsdag fra kl. 17.00-18.30, og voksenhold som træner hver mandag og onsdag fra kl. 18.30-20.00.

Ju-Jutsu er, udover at være ét af de mest effektive forsvarssystemer, også fantastisk god motion, og er et godt alternativ/supplement til fitness-træning.

Ju-Jutsu er oprindelig en gammel japansk kampsportsform, og er en kombination af Judo, Karate og Aikido.

  • Judo er baseret på pacificering af modstanderen ved hjælp af fejninger, kast og efterfølgende holdegreb.
  • Karate er et mere aggressivt nærkampssystem, hvor man med præcise stød, slag og spark søger at uskadeliggøre sin modstander.
  • Aikido er fascinerende, men svært. Det er et forsvarssystem, der har rod i sværdkamp og er baseret på glidende cirkelbevægelser rundt om modstanderen. Med så lille en kraftanstrengelse som muligt vendes kraften i modstanderens angreb med ham selv.

Selvom det er en såkaldt kontaktsport, passer vi godt på hinanden under træningen.
Vores store dojo i Lundtoftehallen er belagt med bløde kastemåtter, og vi benytter bløde slagpuder, når vi træner spark og slag.

Christian1

Har du lyst til at se hvad Ju-Jutsu er, så er du velkommen til at få en gratis prøvetime. Kontakt Christian Maden, christian.maden@gmail.com og aftal nærmere, så du kommer på det rigtige hold.
Vi glæder os til os se dig 🙂