Judo holdene

Tumlingeholdet

-er børnehold fra 3-7 år, også kaldet “kolbøtter i pyjamas:-) .Her er leg, motorik og motion nøgleordene, samtidig med, at der snuses lidt til “rigtig” judo. Her lægger vi også vægt på, at vi skal passe på hinanden og lytte efter hvad træneren siger. Vi træner hver lørdag, og har her to hold Tumlinge:
Kl. 10.00-11.00 træner aldersgruppe 3-5 år, -og
kl. 11.00-12.00 træner aldersgruppe 6-7 år.

 

Børne begynderhold

Fra 7-8 års alderen deltager man på det almindelige begynder-hold. Her er der plads til alle, og der dyrkes rigtig begynder-judo. Det består for det meste af basal teknisk træning og “gulvkamp”, hvor man kæmper på knæ, og lærer at fastholde modstanderen i gulvet. Her har du mulighed for at gå 2 gange om ugen. Se træningstider.

 

Videregående børn

Når man er blevet fortrolig med de basale teknikker, rykker man et niveau op, og træner “rigtig” judo, med stående kamptræning. Det lyder måske voldsomt, men på dette niveau er man fortrolig med faldteknikker, og er generelt rustet til det. -Og så er det stadig rigtig sjovt….. Her er det muligt at træne 3 gange om ugen.

 

Kamptræning for børn, unge og voksne.

Har man mod på det, kan man deltage i decideret kamptræning, som er målrette til at ruste både børn, unge og voksne til at deltage i turmeringer. 

 

Voksenhold

Også for voksne er der rig mulighed for at lære judo, -Uanset om du ønsker at kæmpe på eliteplan eller mere er til judo på motionsplan, -som et godt alternativ eller supplement til aerobic og fitness.
Vi har et godt hold med lutter venlige, afslappede og sjove medlemmer, hvor det sociale også er et aktiv.
En overvejende del på voksenholdet er højt gradueret, men det skal egentlig kun ses som en gave for nybegyndere. Alle er interesseret i at lære fra sig, -og der tages stort hensyn til begyndere.
Vi træner for viderekomne mandag og onsdag, og begynder/fitness træning hver tirsdag og fredag.