Så begynder vi igen!

Det er mig en glæde at kunne meddele at vi nu har fået lov til at genoptage Judo træningen i Lundtoftehallen. Træningen bliver gennemført i henhold til regeringens anbefalinger, og vil derfor være lidt anderledes – for at mindske risiko for spredning af COVID-19. Har man tegn på sygdom af nogen art bedes man blive hjemme, der sprittes hænder af før træning, gulvene vaskes før hver træning, hvorfor der indlægges en pause imellem hver enkelt session, gulvkamp udelades indtil videre, og man har kun 1 makker.
Vi starter blødt op med børnehold på fredag den 12. juni klokken 16.30-18 og voksen træning 18-19.30.
Lørdag vil der være tumletræning fra 10-11 ( med forældre) og 11-12, begynder træning klokken 12-13 og kamp træning klokken 12-13.30. 
Ju-Jutsu starter først op igen efter sommerferien, men i er velkomne til at træne med på judo holdende.
Vi holder træner møde på søndag hvor vi drøfter de næste 2 uger -opdateret træningskalender vil kunne ses på http://www.ljj.dk/kalender

vi glæder os til at komme i gang igen og se jer og jeres børn igen 🙂

Ida
——————————–English version of e-mail below——————————————–

I am pleased to be able to announce that we have been given green light to commence Judo practice again in Lundtoftehallen. The practice will be carried out in accordance with official recomendations, and will therefore be a little bit different, to minimize potential COVID-19 spreading. If you or your child show any sign of desease stay at home, hands are sanitized before practice, the floors are washed before each practice – this will introduce a break between sessions, floor fighting does not take place for the time being, and you are allowed to have only 1  partner throghout the session.
we begin friday the 12th of June with 12-13.30. children at 16.30-18.00 and judo adults 18-19.30.
Saturday we have tumle judo 10-11 (parents are also invited) and 11-12 , judo beginners children 12-13, and judo fighting  
Sunday the trainers meet to discuss the practicalities until we break for summer. updates can be found on 
 http://www.ljj.dk/kalender

we look forward to being able to practice again and to see you and your children.

Ida