14 medaljer til LJJ ved årets ØKM i Virumhallen

Lørdag den 22. april lagde Virum Hallen og Lyngby Judo & Ju-Jutsu Klub rammerne og indsatsen til endnu et velafviklet Sjællandsmesterskab i Judo.
Det var 4. gang at klubben stod for arrangementet og 2. gang at det blev afviklet i Virumhallen. Primus motor var igen i år træner-trioen Mads Marholt, Michael Carstens sammen med Thomas Bengtsen.
j4
j3 I år var den åbne klasse på herresiden blevet lidt af et tilløbsstykke. Lyngby´s Alexandre Mathieu vandt med sine 66 kg klassen over flere modstandere på næsten den dobbelte størrelse. Det er mange år siden at den åbne klasse har været så spændende, så tæt og at vinderen har været så let. Der var således bred enighed om at sjællandsmesterskabernes åbne klasse overgik den åbne klasse ved sidste års danske mesterskaber. Udover den åbne klasse vandt Alexandre sin egen vægtklasse.
I børnenes -25 kg tog Silas Penninga bronze, men hans to storebrødre Lukas og Marcus tog henholdsvis guld og bronze i U15, 40 kg. Holdkammeraterne Mikail Engin og August Ismiris hentede guld og sølv i en tætpakket og spændende U12 minus 40 kg hvor Johan Melgaard Kvist fik en tredjeplads og således stod der Lyngby på alle ”hylderne”. Endeligt hentede William Toft en meget velfortjent 2. plads i minus U15 minus 45 kg. j1
j2 Hos seniorerne var det på damesiden Xenia Jørgensen der løb med guld i sin egen vægtklasse og sølv i den åbne damevægtklasse. Martin Stampe Thomsen hentede en 2 plads i senior herrer 81 kg og i den åbnevægtklasse. Alderspræsident fra Lyngby´s side var Henrik Melgaard der fik sølv efter en kraftig fibersprængning i låret i starten af første kamp.
Stævnet markerer afslutningen på en spændende sæson, hvor også klubbens 2. divisions hold har været meget aktive og hvor klubben havde den bedste repræsentation i mange år, med deltagelse I Matsumae Cup dog uden at nå frem til podiet. Lyngby har også været repræsenteret af Alexandre Mathieu ved den svenske Sydcup i den forgangne sæson. Her blev det, ikke overraskende, også til guld. j5