Judo ØKM 2015 afholdes i Lundtoftehallen

    Så skal arbejdshandskerne på igen 🙂

OKM-2012-Oversigtsbillede7

 

Lørdag d. 25. april 2015

– er LJJ igen arrangør af ØKM (sjællandsmesterskaberne) i judo, som afholdes i Lundtoftehallen.Det er tredie gang vi får æren af, at arrangere ét af de største stævner på dansk grund.
Det er en stor mundfuld, men da vi har prøvet det før, skal vi nok klare alle udfordringer.Vi er allerede godt i gang med forberedelserne, og får nok en stor hjælpende hånd fra PI på dagen, som tidligere har været behjælpelige med at lægge måtter og aflaste på den administrative side.Der forventes mange deltagere, da der kæmpes i alle rækker, for både ungdom og seniorer.Cafeteriet vil være åben, og det bliver helt sikkert en god dag, med en masse gode kampe. -Så selvom du ikke selv skal på måtten, så bør du komme ned i hallen, og se noget godt judo og nyde stemningen 🙂